Hemoroidy leczenie

hemoroidy-leczenie_wiem_o_zdrowiu

Forum -> Hemoroidy a poród

Tytuł:Hemoroidy a poród
Autor:chemik_53
12.5.2010, 04:52
czy poród poprzez cesarskie cięcie uchroni mnie przed żylakami odbytu. Bardzo sie ich boję, a wszyscy wokół mnie nimi straszą, że są takie bolesne i uciążliwe

Tytuł:Hemoroidy a poród
Autor:johnson
12.5.2010, 04:52
Tak i nie. Dlaczego. Dlatego, że możesz ich nabyć w późniejszym wieku. A cesarką możesz nabawić się dużo poważniejszych rzeczy niż hemoroidy. Zastanów się czy warto narażać na to siebie i swoje dziecko

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
nosił wilk razy kilka ponieśli i...

hemoroidy-leczenie_ciekawostki

Ciekawostki

PTSD
Najbardziej charakterystyczne dla PTSD jest ciągłe przypominanie i rozpamiętywanie wspomnień związanych z przeżytą traumą, jej aspektów , np. w powracających wspomnieniach lub sennych koszmarach. Z tego powodu ludzie cierpiący na zespół stresu pourazowego mogą mieć problemy w kontaktach interpersonalnych (izolowanie się od innych ludzi).

Czy wiesz, że...

Bezsenność jest to zaburzenie, które polega na braku snu. Osoba cierpiąca na bezsenność ma problemy z zasypianiem lub jej problem polega na bardzo wczesnym budzeniu się przy jednoczesnym braku możliwości ponownego zaśnięcia. Zwykle takie zaburzenia są krótkotrwałe, wywołane jakimś stresem.

Polecamy

Stres
Koenzym Q10 zwany również „eliksirem młodości” po raz pierwszy został zidentyfikowany przez naukowców w 1957 roku w USA, a 1978 angielski biochemik Peter Mitchell za swe osiągnięcia i całokształt pracy nad koenzymem Q10 otrzymał nagrodę Nobla.

Pyralgina, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom pacjentów poszerza swoją ofertę o nowy produkt: Pyralginy Sprint w formie saszetek z granulatem do rozpuszczania w wodzie o smaku pomarańczowym. Pyralgina Sprint w saszetkach to ta sama siła działania przeciwbólowego jak w przypadku Pyralginy w tabletkach, jednak dzięki nowoczesnej rozpuszczalnej formie o przyjemnym, pomarańczowym smaku spełnia ona również wymagania osób szczególnie wrażliwych w tym zakresie.